Jump to content

Ender151

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

Community Reputation

0 Neutral

About Ender151

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello, I'm having trouble getting the graphics quality of the model to appear high quality. I'm using the UMA demon armour model. Here is what the model should look like, but here is what it looks like in my Unity scene. I'm using post processing, reflection probes, etc. but can't seem to get the quality to improve. I'm still a bit new to Unity so I'm afraid I'm missing some basics of how to get the model to appear as it should. Any help would be greatly appreciated, thank you!
  2. Oh excellent, I'm glad I could be of help. When I purchased this I was given a direct link for the download, when I go to the download page for this armor it says I do not have permission to download. Is it possible to grant me access or give me a download link?
  3. Yes, that is what I just did. The screenshot I just sent to you is after the entire folder has been added to the global library window. After doing so the UMA_DCS is in the scene's GameObject Hierarchy, but the DemonArmour game object is left with the missing prefab.
  4. My apologies, I opened up a new project to take screenshots. I still have the same problem in any project with UMA installed and the DemonArmour package imported: https://www.dropbox.com/s/suqpw7gkqvaody1/Screen Shot 2019-06-05 at 3.56.50 PM.png?dl=0 The DemonArmour game object still says it's missing a prefab and the scene is still blank. The DemonAmour asset folder has also entirely been added to the UMA global library.
  5. Here is a screenshot of the missingfab object selected: https://www.dropbox.com/s/26ib3s7gsz1ra9h/Screen Shot 2019-06-05 at 3.28.12 PM.png?dl=0 The parent object and the DemonArmour (missing prefab) objects are both empty objects with just a transform component on them. This is the link I was given for download: https://we.tl/t-peXtBpz78q
  6. Is the very first screenshot I sent not of the scene view? Here's the screenshot in question: https://www.dropbox.com/s/ddb1z3lf0vglys1/Screen Shot 2019-06-04 at 11.06.34 AM.png?dl=0
  7. Could you help instruct me a bit more towards showing you what you need to see? I thought the first screenshot was in the scene view, but I'm still a bit new to Unity so I might not understand what you mean by check in scene view.
  8. Here is my unity project window with the missing prefabs: https://www.dropbox.com/s/ddb1z3lf0vglys1/Screen Shot 2019-06-04 at 11.06.34 AM.png?dl=0 Here is what I see when I play the scene: https://www.dropbox.com/s/oa8ayxb3kfu8s7p/Screen Shot 2019-06-04 at 11.06.49 AM.png?dl=0
  9. Yes I've added everything to the global library. The DemonArmour game object says "missing prefab" and when I play the scene it's just a black screen.
  10. Hello, I'm a bit new to UMA and I'm having trouble getting the demo scene from the Demon Armour to function correctly. When I load up the demo scene the DemonArmour game object says the prefab is missing. Are there some basic set up steps I need to take in order to get the demo scene to function? Thank you
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.